Vänersborg
Motorcykel - Utbildning

En viktig utgångspunkt för allt lärande är att alla är olika. Därför har vi valt att anpassa utbildningen helt efter dig och dina personliga förutsättningar. Vi arbetar med en personlig utbildningsplan, där vi tillsammans med dig planerar utbildningen.

Körning
Hur lång tid det tar att ta ett körkort är väldigt svårt att säga. En del tycker att det är lätt och vissa att det är svårt. Men normalt tar det upp till ca 3 månader att få ett körkort.

Bokning av körlektion
Bokning av körlektion sker hos oss på trafikskolan eller via telefon. Det är också viktigt att ha lite framförhållning för att du ska får de tider som passar dig bäst.
Våra körlektioner är 40 minuter långa, man kör oftast 2 lektioner efter varandra (en dubbellektion).

Avbokning av körlektion
Avbokning av körlektion ska ske senast vardagen före kl. 13.00. Vid senare avbokning eller om du uteblir från en körlektion debiteras hela lektionspriset.
Avbokning gör du lättast genom att komma in till oss på trafikskolan eller via telefon. Du har också möjlighet att avboka via vår telefonsvarare eller via mail.

Intensivutbildning
Intensivutbildning handlar om att varva teori och praktik under en kortare period. Vi har intensivutbildningar för samtliga behörigheter som vi utbildar på. Våra utbildningar skräddarsyr vi just efter Dig, därför bokar Du in en testlektion i god tid innan utbildningen börjar för att planera din utbildning.

Intensivutbildningen är perfekt för:

  • elever med god fallenhet för motorcyckelkörning
  • elever som helt kan ägna sig åt utbildningen under ca. 2 – 3 arbetsveckor
  • elever som har körkortstillståndet klart
  • elever som har ekonomiska möjligheter att betala hela utbildningen under en kort tidsperiod, ca 2 veckor​​

Välkommen att höra av dig för en planering!